ZAJEČAR, 21.11.2020.

Nakon otvaranja u Maju 2019. kada je Capitol Park prvi put otvorio vrata posetiocima, danas se retail parku pridružio renomirani međunarodni brend Koton, koji po prvi put dolazi u grad. Kupci danas mogu iskoristiti odlične ponude povodom otvaranja.

Direktorka portfolija za Poseidon Group, Ivana Rajković, izjavila je: „Capitol Park nastoji da postane vodeća shopping destinacija u svakom gradu u kom je prisutan te kao brend pruža kupcima moderan dizajn i međunarodni standard uz povoljne cene. Ponosni smo što danas građanima Zaječara možemo predstaviti renomirano međunarodno ime kao što je Koton. Verujemo da će se ovaj novi zakupac, u kombinaciji s još dva nova imena koja dolaze u našem retail park, pokazati kao uspešan mix. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas usrećuje nastavak širenja u retail sektoru Srbije i ostatka regije.”

 

Capitol Park brand je deo portfolia Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Europe, 90.000 m2 koje koriste supermarketi, više od 1000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group sa partnerima i investitorima iz celog sveta aktivno sarađuje na ostalim projektima kako u Velikoj Britaniji tako i u jugoistočnoj Europi.